Specialiteiten
COPPA
Wat: malse hamsoort afkomstig van de nek en schouder
van het varken, die wordt droog gepekeld en gekruid. Je herkent coppa aan zijn
mooie rode vlees dat doortrokken is met witte vetaders.
Smaak: vrij sterke, kruidige smaak.
Hoe serveren: in dunne plakjes als aperitiefhapje of, in dunne reepjes,
verwerkt in een pasta.
PORCHETTA
Wat: Italiaans gerecht uit Toscane. Buikspek opgerold
rond ribstuk gebraad, gekruid met zuiderse kruiden. Wordt traag gegaard
gedurende 9 uur, daarna kort afgebakken.
Hoe serveren: heerlijk op een ciabatta broodje of als tapas gerechtje.
PASTRAMI
Wat: In huis gepekelde, gekruide, gebakken rosbief
Hoe serveren: in een slaatje of als hapje, eventueel in combinatie met
foie gras .
AMBACHTELIJKE GEROOKTE KIPFILET
Wat: 100% puur gepekelde, gerookte en gebakken kipfilet
Hoe serveren: op de boterham of in een slaatje.